top of page

Word een Webinar Queen: Creëer een constante stroom aan klanten via het geven van jouw winstgevende webinar. 

Pak jouw podium, vergroot je expertstatus en trek de leukste klanten aan via jouw eigen converterende webinar. Ik leer je in slecht 6 weken hoe je een authentiek en converterend webinar geeft, van waaruit je keer op keer de leukste klanten aantrekt. Laat je bedrijf groeien door online marketing, zodat jij de vrijheid hebt om te werken waar en wanneer je maar wil!

"De groep zit momenteel vol, in Q4 start een nieuwe groep. Wil je als eerste horen wanneer de deuren open gaan? Zet jezelf dan vrijblijvend op de wachtlijst."

18a198cc-98ed-420c-88f3-0aae35214eb3.JPG

Herken je dit?

 • Je hebt een redelijk goed lopend bedrijf, je weet hoe je klanten aantrekt, en de klanten die je helpt zijn super tevreden met je. Alleen kost het je veel tijd, je moet zichtbaar zijn op social media en iedere keer weer nieuwe content bedenken.

 • Natuurlijk hou je van het helpen van anderen en is je werk je passie. Alleen je besteedt je tijd liever aan je kinderen, sporten, vrienden en de vele andere interesses die je hebt. Zodat je blijft groeien en jezelf blijft uitdagen. Hoewel je je bedrijf startte omdat je meer vrijheid en flexibiliteit wilde voelen, voelt het op dit moment helemaal niet zo. Want eigenlijk zit je veel meer uren achter je laptop dan dat je wil.

 • Je hebt al wel business coaching (gehad) en dat heeft je geholpen aan de eerste klanten. Alleen nu ben je klaar voor meer; het mag grootser. Het is tijd om jouw stem echt te laten klinken, uit je comfortzone te stappen, door je eigen angsten heen te breken en echt te gaan staan op jouw podium.

 • Alleen hoe doe je dat dan? Zonder dat je heel veel harder hoeft te gaan werken? Je zoekt juist naar een praktische methode die het ondernemen een stuk makkelijker maakt. Eén methode waarbij je niet steeds het wiel opnieuw hoeft uit te vinden, maar waarmee je zeker weet dat je keer op keer leuke klanten blijft aantrekken.

Yes, je bent er klaar voor om goed converterende webinars te gaan geven. En niet zomaar een Webinar. Nee je wil direct het goed aanpakken en ervoor zorgen dat je je klanten eruit haalt toch?

Ik ben mega dol op webinars om je met een goed opgebouwde webinar je keer op keer klanten aantrekt. Waardoor je aan de hand van het aantal inschrijven, al weet hoeveel klanten je na afloop mag noteren. Wat een heerlijke rust en zekerheid geeft dat.

Dit is ook voor jou mogelijk als jij:

 • Jouw eigen sterk converterende webinar bouwt 

 • Jouw stem laat klinken, jouw verhalen laat horen

 • Jezelf blijft ontwikkelen zodat je blijft groeien en bloeien

 • Zelfverzekerd jouw verhaal gaat doen

 • Op jouw podium stapt en deel uitmaakt van het Webinar Queen's groepstraject!

 ‘Laat jouw inner Queen vrij, stap op je digitale podium en trek hierdoor de leukste klanten aan’.

Sneller groeien

Ik ben Merel Lankhorst, webinar conversie expert. Ik help coaches, therapeuten & kennis ondernemers aan een webinar als hun conversiekanon. Zodat je daarmee keer op keer de leukste klanten aantrekt en je bedrijf bouwt volledig op jouw voorwaarden. 

Webinars, masterclasses en challenges (geef het beestje een naampje) zijn in mijn ogen dé manier om van nieuwe leads binnen no-time klanten te maken. En het leuke aan een marketingsysteem met daarin een webinar is, is dat je het slechts één keer goed hoeft neer te zetten. En je het daarna keer op keer kan blijven herhalen.

Vele succesvolle ondernemers als:

* Tony Robbins

* Eelco de Boer

* Zarayda Groenhart

* Celine Charlotte

* Mascha Feoktistova

en vele anderen gingen jou al voor en draaien miljoenenbusinessen.

 

Niet door in hun veilige bubbel achter hun laptop te blijven zitten, maar juist door naar voren te treden, hun gezicht te laten zien en hun verhaal te delen.

Iedereen kan succesvol webinars geven

En het zijn echt niet alleen business coaches die gebruikmaken van het geven van webinars. Celine verkoopt productiviteitstrainingen voor ondernemers en Mascha is bekend van haar beautygloss en organiseert webinars over beauty en lifestyle. En allebei draaien ze miljoenenbedrijven!

En klinkt dit op dit moment voor jou nog wat te ver van je bed? Luister dan mijn verhaal eens.

Wat ik nastreef, en misschien herken je dat ook wel bij jezelf? Is autonomie. Zelf je eigen keuzes maken en dat is iets dat je met een eigen bedrijf natuurlijk fulltime doet. De vrijheid om niet alleen zelf je keuzes te maken, maar ook om te werken waar en wanneer je maar wil.

Sinds ik webinars geef komen de klanten als vanzelf naar mij toe! 

Vorig jaar zochten mijn man en ik het ultieme avontuur op en woonden we een half jaar samen met onze 2 dochters van toen 6 en 4 op Bali. En dat kon allemaal omdat ik mijn eigen bedrijf heb waarmee ik andere kennisondernemers en coaches help om van hun webinar ook hun conversiekanon te maken. En dit allemaal terwijl ik zelf werk waar en wanneer ik maar wil. En aan die klanten kom ik via, je raadt het al: het geven van webinars.

Ik bouwde mijn eigen locatie onafhankelijke bedrijf met een webinar waarin ik trajecten verkocht. Direct vanaf de eerste keer dat ik hem gaf. En daarom kon ik werken waar en wanneer ik maar wilde.

 

Natuurlijk hou ik van werken en het helpen van anderen, net als jij toch? Het vinden van de juiste balans tussen werken en mijn gezin vind ik alleen ook heel belangrijk. Mijn kinderen gaan niet naar de buitenschoolse opvang, ik sta zelf om 15.00 uur op het schoolplein om met ze te kunnen spelen. Er is ruimte in mijn agenda voor calamiteiten, dus is één van mijn meiden ziek, dan kan ik gemakkelijk schuiven. En door deze fijne werk–privé balans voel ik mij rustig en gelukkig.

Ik startte 3 jaar geleden voor mezelf met als doel een bedrijf op mijn eigen voorwaarden met heel veel VRIJHEID. Net als jij toch? En zo startte ik niet alleen met ondernemen, maar bouwde ik direct een systeem dat mij zekerheid aan inkomsten geeft terwijl ik slechts 24 uur per week werk. En dit is ook voor jou mogelijk als je start met het geven van winstgevende webinars.

Leef je droomleven
Voel jij ook dat het geven van webinars echt hét verschil gaat maken voor jouw bedrijf? Welke droom ga jij dan uit laten komen?

Webinars geven jou vrijheid: 

Voel jij ook dat het geven van webinars echt hét verschil gaat maken voor jouw bedrijf? Welke droom ga jij dan uit laten komen?

 

Webinars geven jou vrijheid:

 • Je ontwikkelt het slechts één keer echt goed en daarna haal je er blijvend de leukste nieuwe klanten mee binnen. Een webinar geeft je zekerheid omdat het een eenvoudig gestroomlijnd proces is voor het constant aantrekken van klanten.

 • Jij hoeft geen ingewikkelde marketingtrends te volgen, dansjes te doen op Reels of je hele leven te delen op TikTok. Juist wanneer jij helemaal jezelf bent in je webinar verkoop je het meest.

 • Webinars zijn flexibel omdat jij zelf bepaalt waar, wanneer en voor wie jij je webinar geeft. Dit geeft jou de vrijheid om overal te werken met enkel de klanten waar je echt blij van wordt!

 • Met het geven van jouw webinar pak jij ook daadwerkelijk dat podium waar je op hoort. Jouw verhaal doet er toe, jouw kennis van je vakgebied mag gehoord worden om anderen te inspireren en impact te maken op het leven van vele anderen. Het is tijd om jouw podium te pakken, want je voelt ook dat je daarop thuishoort toch?.

 • Ben je er klaar voor om direct jouw sterk converterende webinar te bouwen?

  Doe dan mee het met Webinar Queen groepstraject.

IMG_6539 2.JPG

‘Jouw stem mag klinken! Stap op jouw podium, inspireer anderen en verkoop moeiteloos jouw producten en diensten door het delen van jouw authentieke verhaal'

Wordt een webinar Queen!

Weet je dat het veel leuker wordt om Webinars te geven. Omdat je van te voren aan de hand van het aantal inschrijven… al exact weet hoeveel geld er op je bankrekening bijgeschreven staat. Nog voordat je gaat beginnen aan je Webinar tussen nú en het aflopen van de bonusperiode.

 

Want Webinars geven is helemaal niet zo ingewikkeld. 

 

Want het gaat om de conversie en dan is het gewoon een simpele rekensom.

En dat maakt dat je bij aanvang van je Webinar exact al weet hoeveel geld er op jouw bankrekening bijgeschreven wordt. Wat een heerlijke zekerheid van inkomsten geeft dat.

En doe je dat dan niet 1 keer per maand, maar 2 keer per maand en dat 10 maanden achter elkaar? 

 

Alleen maar omdat je de code hebt gekraakt bij het geven van een Webinar. 

 

Dus ben je er spuugzat van om van netwerkbijeenkomst naar netwerkbijeenkomst te gaan. Lukt het je ongelofelijk makkelijk om te verkopen als je tegenover iemand zit omdat je dan de haakjes vindt maar op de een of andere manier snap je nog niet helemaal hoe het komt dat dit je niet lukt vanuit je Webinar. Omdat het je niet lukt tegen een scherm en je dus die verbinding niet zo goed kan maken. En ze minder makkelijk op de koop-knop te laten drukken?

Dan is het tijd om een echte Webinar Queen te worden!

Zie je het al voor je?

💫 Je weet dat je deze week weer je webinar mag geven en je kijkt met enthousiasme hiernaar uit. Deze positieve energie neem je mee bij het geven van je presentatie.

💫 Je webinar is strategisch opgebouwd vanuit allemaal verschillende verhalen, die inspirerend zijn voor je luisteraars maar vooral ook leuk zijn voor jou om te vertellen.

💫 Zonder enige zenuwen ga je zelfverzekerd en rustig je webinar in, omdat je weet dat er sowieso 5 á 10% van de mensen gebruik maakt van het aanbod dat je ze doet in het webinar.

💫 Na afloop voel je je blij en voldaan omdat je zonder heel veel moeite je weer fantastische nieuwe klanten binnen hebt gehaald. En je de inkomsten op je bankrekening ziet oplopen.

 

POSE-Fotostudio-Merel_Fotoshoot_DSC06794_edited.jpg

‘Zolang jij expert bent in jouw vakgebied en gemotiveerd bent om anderen te helpen, dan is een webinar ook geschikt voor jou!'  

Rimke de Groot– SEO specialist

Marleen-Sahetapy-Fotografie-Rimke-Bedrijf-in-Beeld-wr-243.jpg

“Naast inhoudelijk super goed in wat ze doet is Merel ook nog eens een hele fijne en betrokken dame om mee te werken. Ik voelde me heel erg gesupport door haar, alleen al een tijdje in haar buurt zijn is supergoed voor het zelfvertrouwen waarmee je jouw webinars durft te geven.” 

 

Word een Webinar Queen!
 

Laat mij je helpen bij het creëren van een winstgevend webinar. Waarmee je een connectie creëert met je kijker, verhalen vertelt die raken en zo je kijker koopklaar maakt om met jou samen te werken. Zonder pusherig te hoeven zijn of aan keiharde sales te hoeven doen!
 

Na het volgen van het traject weet jij: 

 • Hoe je door middel van een simpel marketingsysteem met daarin een webinar je omzet laat groeien zonder dat je hiervoor harder hoeft te werken.

 • Hoe je een logische opbouw in je verhaal hebt zodat je je luisteraar boeit en klaarmaakt om met jou samen te werken.

 • Hoe je een webinar geeft vanuit verbinding waardoor je kijker zich gezien en begrepen voelt en van daaruit besluit te kiezen voor jouw hulp.

 • Wat je juist wél en juist niet moet zeggen om ervoor te zorgen dat jouw kijkers aan alles voelen ‘oke ik ga nu op de koopknop drukken’ 

 • Hoe je zelfverzekerd en soepel je aanbod doet omdat je weet dat je luisteraar op het puntje van z’n stoel zit om jouw aanbod te horen.

 • Hoe je de juiste leads aantrekt, leads die niet alleen informatie komen halen, maar die ook koop klaar zijn om bij jou in te stappen.

 • Je voelt je zelfverzekerd en on fire omdat je weet dat er een sterk webinar staat dat je keer op keer klanten oplevert.

En je hebt heel veel tijd bespaard omdat je met mijn hulp in kant-en-klare-stappen je webinar strategisch sterk opgebouwd hebt. 

 

Kortom je ervaart: 

 • Rust in je bedrijf, omdat je weet hoe je keer op keer klanten maakt uit jouw webinar.

 • Plezier in jouw sales, omdat je precies snapt wat je kan zeggen om van jouw kijkers klanten te maken.

 • (Zelf)Vertrouwen in het ondernemerschap, omdat je gegroeid bent als persoon en tegelijkertijd je omzet hebt laten stijgen. 
   

Dus ben jij er klaar voor om te leren hoe jij jouw winstgevende webinar geeft? Zodat je een constante stroom aan klanten creëert en jouw bedrijf laat groeien op jouw voorwaarden.

Zet jezelf vrijblijvend op de wachtlijst en hoor als eerste wanneer de groep in Q4 open gaat. 

 

POSE-Fotostudio-Merel_Fotoshoot_DSC06045_edited.jpg

Zij werkte al met mij samen:

 1. Mariska Hoefste, Jij en je Hormonen: “Merel is enthousiast, lekker kritisch en gewoon een heel fijn persoon om mee te werken…mijn webinar conversie ligt nu op 11% dus ik ga opschalen met advertenties! Wat ik niet had verwacht van het traject is dat ik nu ook veel gemakkelijker mijn content maak omdat ik me veel bewuster ben van de manier van communiceren. Uit de training heb ik ook veel tips gehaald voor bv mijn Social Media, zodat de juiste mensen ook in mijn webinar zaten. En ik schrijf nu veel gemakkelijker mijn content, wat me veel tijd bespaart.” 

 2. Talitha van de Voorde, Funnel expert: “Merel gaf mij de benodigde schop onder mijn kont en heeft mij op scherp gesteld. Hierdoor staat er nu een strategische sterke masterclass die direct vanaf de eerste keer geven voor conversie zorgde. Dus ik raad zeker aan om met Merel samen te werken” 

 3. Annelies Bobeldijk - Wow opvoedcoaching: “Ik had deze week weer 10% conversie uit het webinar. Nu is het tijd om op te schalen! The best has yet to come”

 4. Jessica de Jong - Jessworks: “Door de samenwerking met merel ervaar ik meer rust en zelfvertrouwen om mijn webinar op mijn manier te geven. Echt om nog meer vanuit mijn gevoel een webinar te geven. Niet vanuit het hoofd, maar vanuit het lichaam” 

 

Word net als deze dames een echte Webinar Queen en stap in het groepstraject voor een investering van slechts 1247,- 

Zet je op de wachtlijst voor de groep die start in Q4. 


Zo ziet het traject eruit:

September wordt Webinar maand! 

 

We starten vanaf maandag 2 september (deze groep zit vol!) en zorgen ervoor dat jij die maand al jouw sterk converterende webinar ontwikkelt, zodat je de laatste 3 maanden van het jaar een eindsprint inzet qua omzet!
 

 • We gaan 6 weken samen aan de slag en in die tijd geef jij minimaal 1 keer je strategisch sterke webinar. 

 • Op maandag 2 september starten we gezamenlijk met een live (online) groeps kick-off

 • Je ontvangt de inlog voor de online leeromgeving inclusief video’s, kant en klare templates & stappenplan ‘bouw jouw converterende webinar’. Hierin staat alles wat je nodig hebt om jouw webinar te bouwen. 

 • Vervolgens hebben we maar liefst 4 keer een live Q&A met mij waarin je al je vragen mag stellen en er ruimte is voor hotseat coaching. Zodat je door blijft gaan en je blijvend vertrouwen voelt. 

 • Met mijn hulp maak je ook jouw persoonlijke zichtbaarheid plan; zodat je niet alleen een sterk converterend webinar hebt staan, maar je ook daadwerkelijk de leukste leads in je webinar hebt. 

 • En ik leer je alle technische aspecten. 

 • Alles doen we samen met een groep met ambitieuze en leergierige onderneemsters die net zo snel willen groeien met hun bedrijf als jij. 

Kortom jij hebt een totaal programma inclusief begeleiding waardoor jij in slechts 1 maand tijd je eigen sterk converterende webinar geeft.

Word een echte Webinar Queen en stap in het pilot groepstraject voor een investering van slechts 1247,- 

Geef je op dit moment al webinars? Helemaal super, want door dit programma ontdek je precies waar het hem in zit dat hij nu nog niet genoeg klanten oplevert. Én je leert hoe je vanuit verbinding wel directe verkopen doet uit je webinar.

En als je je nu aanmeldt krijg je ook nog eens deze 2 fantastische bonussen: 

 • Jij betaalt nu de exclusieve pilot prijs + behoudt maar liefst een jaar lang toegang tot alle modules & opnames. Het komende half jaar wordt er steeds meer van mijn kennis toegevoegd aan de online omgeving en zal de prijs stijgen tot  € 1997,-

 • Én de eerste 10 aanmeldingen maken ook nog eens kans op een gratis webinar review (twv €1997,-)

 

Katinka Reis, Sprekerscoach:

Merel heeft mijn masterclass/webinar gereviewd en dat heeft ze krachtig, duidelijk en liefdevol gedaan.  Het is altijd een beetje spannend als iemand je in actie bekijkt en beluisterd én daar dan feedback op geeft. 

 

Wat Merel zegt voelt nergens als kritiek, dat is het eerste wat enorm helpend is. Daarbij benoemt ze eerst ook al mijn sterke punten die ze ziet. Dat is natuurlijk opbouwend en geeft vertrouwen om verder te lezen ;)  Heel fijn! 

Per minuut staat er genoteerd wat er goed ging en wat er beter kan, om aantrekkelijker te worden voor je potentiële klanten. Ik kon daarom, bij een volgende masterclass die ik gaf, deze feedback heel mooi meenemen. Ik kan nu al voelen dat ik een volgende keer nog krachtiger kan zijn in wat ik zeg.

 

Dus mijn zelfvertrouwen is weer toegenomen. 

Dank je wel Merel. Ik kan iedereen aanraden om Merel een review te laten doen.'

Voel jij ook aan alles dat je het in je hebt om een echte Webinar Queen te worden? Sluit je dan aan bij de groep! 

Ik kijk ernaar uit om al mijn kennis en liefde voor webinars met jou te mogen delen. 

POSE-Fotostudio-Merel_Fotoshoot_DSC06177.jpg

'Jij hebt het in je om een Webinar Queen te worden, laat mij je helpen aan jouw constante stroom aan klanten'. 

Meest gestelde vragen


Is dit traject geschikt voor mij?

 • Dit traject is geschikt voor ondernemers die hun bedrijfsfundament stevig hebben staan en op dit moment minimaal 2500 euro omzet per maand draaien. Ben je net gestart en wil je direct beginnen met het geven van een webinar. I like your bold move style! Laten we dan even een call in plannen om te kijken naar de mogelijkheden.

 • Deze traject is een ‘doe’ traject. Ik verwacht dat je zelf aan de slag gaat met het daadwerkelijk maken en geven van jouw winstgevende webinar. Het traject is dus echt geschikt voor de ondernemers die voelen dat er meer in ze zit, die klaar zijn voor de big next step en die ook daadwerkelijk de durf hebben om uit hun comfortzone te gaan. Want alleen dan kun je naar je goud toe!

 

Waarom werk je met een pilot-prijs?

Tot nu toe heb ik exclusief 1:1 gewerkt met mijn klanten. De werkwijze die ik met hen hanteerde ‘de Webinar Queen succesformule’ heb ik doorvertaald naar deze groepstraining. Ook heb ik van alles vragen die ze stelden aanvullende modules gemaakt, zodat ik zeker weet dat je alle informatie krijgt waarmee ook jij je sterk converterende webinar bouwt. Omdat het de allere eerste keer is dat ik dit traject in deze vorm aanbiedt profiteer je van deze enorm lage pilotprijs. De prijs van het traject wordt namelijk €1997,-

Is er voldoende ruimte voor al mijn vragen?

Absoluut. Er zijn maar liefst 4 Q&A's waarin je mij al je vragen mag stellen. En het grote voordeel van het zitten in een groep is dat anderen ook vragen stellen. En dit zijn vaak de vragen waar je zelf nog niet eens aan gedacht had, maar waarvan het antwoord precies nodig voor je was om op dat moment te horen. 

 

Hoe zit het met de techniek, leer ik dat ook?

Ja, in de training krijg je te zien welke verschillende platformen er zijn om je webinar te geven en leg uit hoe ze werken.

 

Hoe zorg ik voor aanmeldingen voor mijn webinar?

Je webinar is een onderdeel van je gehele marketingstrategie. En we nemen natuurlijk de rest ook mee zodat je weet hoe je je webinar gevuld krijgt met potentiële leads.
 

Moet ik adverteren om mijn webinar te promoten?

Zodra je webinar converteert kun je gaan opschalen. Adverteren is daar zeker een goede mogelijkheid voor.

 

Kan ik hetzelfde webinar vaker geven, of moet ik het steeds vernieuwen?

In het traject maken we één webinar dat je keer op keer kan geven om nieuwe klanten aan te trekken. Hierdoor heb je zekerheid van een constante stroom aan klanten. Met alle kennis die ik deel kun je natuurlijk in de toekomst meerdere varianten gaan maken voor als je andere diensten via je webinar wil verkopen.

 

Ik vind het spannend om te presenteren, is dit traject dan geschikt voor mij?

Natuurlijk voelt het spannend, dat gevoel ken je van alle nieuwe dingen buiten je comfortzone toch? Denk eens terug aan iets wat je eerst ook spannend vond, maar waar je je super trots op voelde dat je het uiteindelijk toch gedaan had? Dit gaat ook gebeuren als jij besluit je webinar echt te gaan geven! Je voelt al veel langer dat het tijd is om je podium te pakken, dat je alles uit je leven wil halen en je bedrijf flink wil laten groeien toch? Nou dan, dan heb je alleen de sprong te wagen het diepe in. Ik sta naast je!

 

Ik twijfel of dit het juiste moment is

Als het aan mij ligt dan was het juiste moment eigenlijk 3 maanden geleden al ;)? Nee zonder gekheid, er is altijd een reden waarom dit niet het juiste moment is… het is alleen aan jou om te besluiten of je deze reden belangrijker maakt dan je eigen dromen. Jouw verlangen naar vrijheid mag sterker zijn dan welke reden dan ook. Je hebt alleen wel nu het besluit te nemen dat jij het jezelf gunt om ook echt voor jezelf en jouw persoonlijke groei & bedrijfsgroei te gaan.

Heb je een niet goed geld terug garantie?

Ja, wanneer jij in de eerste week van de training besluit dat het traject niet is wat je ervan had verwacht, dan ontvang je je geld terug. Wel verwacht ik dat je je commit aan ons gezamenlijke doel: Een knettersterk converterend webinar voor je neerzetten zodat dit jouw conversiekanon wordt! Dus zorg wel dat je aanwezig bent geweest dan bij de gezamenlijk kick-off meeting & je de eerste module hebt gemaakt. Is het alsnog niet wat je ervan verwacht had, geen probleem dan krijg je je geld gewoon terug.

Ik volg al een business coachings programma, hoe weet ik dat er geen dubbelingen inzitten?

Bijna al mijn klanten volgens ergens er naast nog businesscoaching en het vult elkaar juist goed aan. Bij je businesscoach leer je het ondernemersspel spelen. Bij mij leer je hoe je het webinarspel speelt. 

Claartje van Tiel - Studiotekstentekening

download.jpg

‘Ondanks mijn eigen achtergrond in marketing en communicatie waarmee ik ‘alles eigenlijk wel weet’, had ik een enorme blinde vlek voor mijn eigen bedrijfsverhaal en marketing. Jij hebt me op een heerlijk heldere en bruisende manier geholpen helder te krijgen wat mijn doelgroep, aanbod en ‘waarom’ zijn. En je hebt me geholpen dit vervolgens om te zetten mijn webinar. Precies de kickstart, stok achter de deur, sparringpartner en schop onder mijn k*nt die ik nodig had!

POSE-Fotostudio-Merel_Fotoshoot_DSC06227 kopie.jpg

'Ik kijk er ontzettend naar uit om samen aan de slag te gaan. Het maakt me namelijk super blij als ik ambitieuze en leergierige ondernemers help aan een sterk converterend webinar. Zodat ze rust, plezier en zekerheid van inkomsten hebben.

 

Meld je je aan voor de groep?

Liefs Merel

Bianca Both - Normaal Paranormaal

DSC_9909-01.jpg

Ik kwam bij Merel terecht via via omdat ik op zoek was naar iemand die me kon helpen die m’n webinars op orde kon krijgen. Ik draaide al een half jaar webinars alleen de conversie viel gewoon vies tegen.

 

Merel heeft mij geholpen met de structuur aan te brengen in het webinar, want ik vloog alle kanten op. Waardoor ik geen goede opbouw in mijn verhaal had en een onlogische samenloop van het verhaal.

 

En daar heeft Merel heel goed de vinger op weten te leggen, dat heeft ze super gedaan. Ze zat er bij mij bovenop, wat ik echt nodig had en ze gaf me heel concreet aan op welke punten in het webinar de verbeterpunten zaten.

 

We hebben samen echt vanalles aangepast en geoptimaliseerd en nu staat er na een paar maanden een converterend webinar! Die nog steeds goed draait. En daar ben ik Merel heel erg dankbaar voor.

 

En dat is ook waarom ik heel erg aanbeveel om met Merel te gaan werken. Wat zij kan, is echt de juiste lijnen zien in je webinar en het totaal overzicht van het verhaal zien. En precies de juiste feedback geven waardoor je echt voelt ‘ik heb hem’. En daar ben ik je heel erg dankbaar voor en daarom raad ik zeker Merel aan om mee te willen werken.

 

Dus mocht je zeker meer conversie willen halen uit je webinars, dan moet je bij Merel zijn!

bottom of page