top of page

'Ik kwam erachter dat ik me pas echt gelukkig voel als ik anderen blij kan maken' 

Hi, Ik ben Merel Lankhorst, enthousiast, praktisch, direct, communicatief sterk, doel- en resultaat gericht en een doorzetter met durf. Vanuit mijn hoge energie krijg ik anderen mee en ben ik daarom een niet te stoppen stuiterbal. Oké niet altijd natuurlijk, maar die energie kan ik wel heel gemakkelijk aanzetten en overdragen op anderen 

 

Als tegenhanger ben ik graag in de natuur te vinden, doe ik aan yoga en meditatie en ga ik dagelijks een stuk wandelen. Je kunt me daarnaast echt blij maken met een warm badje, dagje sauna, kopje groene thee of op de bank met een Netflix aflevering en een warm dekentje. Dit vind ik heerlijk maar heb ik ook echt nodig om goed de balans te houden.

 

Sinds ik de kracht van Webinars ontdekt hebt zet ik ze zelf succesvol in om aan klanten te komen. En ik help via hun webinar naar de volgende groeifase in hun bedrijf. De fase waarin je niet harder hoeft te werken, maar vooral makkelijker meer klanten aantrekt.

POSE-Fotostudio-Merel_Fotoshoot_DSC06045_edited.jpg
POSE-Fotostudio-Merel_Fotoshoot_DSC06400.jpg

Webinar Conversie Queen
 

En zo’n titel heb ik natuurlijk niet zomaar gekregen. Sinds ik startte met werken na mijn studie HBO Communicatie in 2009 werkte ik aan verschillende grootschalige Europese en landelijke campagnes.

 

Zoals de BOB-campagne, een campagne om mensen bewust te maken van de gevaren van alcohol in het verkeer. Nouja, die kennen we allemaal wel toch? En ik zorgde ervoor dat de term 2toDrive, een experiment van de overheid waarbij jongeren al vanaf 16,5 jaar mochten starten met rijlessen...  bij jongeren van 16 jaar massaal bekend werd, door samen te werken met de laagbegaafde Zanger Rinus.

 

Die campagne lanceerde ik op de landelijke televisie en ging volledig viral. De video was binnen één dag meer dan één miljoen keer bekeken. En dit zorgde ervoor dat de website van 2toDrive eruit knalde omdat ik zo'n groot succes en zoveel bezoekers niet verwacht had. 

'Steeds op zoek naar avontuur' 

Home: Diensten

Oké Merel, alleen waarom is dit nu relevant voor Webinars? Hoor ik je bijna denken. 

 

Omdat ik als communicatiestrateeg als geen ander leerde welke verhalen jouw doelgroep of in jouw geval, je ideale klant, nodig heeft om te horen zodat ze gaan doen wat jij wil dat ze doen. En voor jou is dat natuurlijk, bij je kopen.

 

En dat is het allerbelangrijkste als je een Webinar geeft, je verhaal laten aansluiten bij je ideale klant.

 

Maar je leest een ‘Over mij pagina’ natuurlijk niet om meer over mijn werk te weten te komen, maar vooral om mij te leren kennen.
 

Van zeeuw naar rotterdammerT

Ik ben geboren en getogen in Zeeland, in het schitterende Middelburg, maar heb mijn hart verloren aan Rotterdam. Samen met mijn man en 2 dochters wonen we in een heerlijk huis aan de singel. We zijn graag veel buiten waar mogelijk ook in het buitenland. Voordat de kinderen er waren reisde Marco en ik de hele wereld over om nieuwe culturen te ontdekken en met eigen ogen te zien hoe mooi de wereld is.

 

En ook met de kinderen hebben we al flink wat avontuurlijke reizen mogen maken:

 • In 2019 reisde we met een camper 2 maanden door New-Zeeland

 • In 2021 zat de wereld ‘op slot’ en toerde we 5 weken door Nederland

 • In 2022/2023 woonde we een half jaar met z’n allen op Bali

 • En sinds zomer 2023 hebben we onze eigen caravan op de camping staan in Zevenhuizen, zodat we lekker veel buiten zijn.

 

POSE-Fotostudio-Merel_Fotoshoot_DSC06778.jpg

'Van Burn-out naar Ondernemer' 

IMG_4308.jpeg

Ons grootste avontuur was in 2018/2019 hoogzwanger meedoen aan het allereerste seizoen van televisie programma ‘Kopen zonder Kijken’ op RTL 4. En meestal gaat er nu bij een deel van de mensen een belletje rinkelen en denk je ‘aaah daar ken ik je dus van’.

 

Mocht je het concept niet kennen, het is heel simpel. Je zegt tegen het televisieprogramma; hier heb je al ons geld, koop er maar een huis voor en wij komen wel kijken en er wonen als het af is. En we wonen er nu nog steeds!

 

Helemaal top dus allemaal zou je denken. Alleen ik hou heel erg van eerlijkheid en mijn leven was niet helemaal een halleluja verhaal. In 2019 viel ik namelijk uit met een burn-out. Twee jonge kinderen, meedoen aan een televisie programma dat toch wel enorm veel stress gaf & de beste willen blijven op je werk. Ik liep volledig over mijn eigen grenzen heen.

 

Zelfstandig ondernemer
Dus nadat ik eerst een tijd thuis bijgeslapen had. Besloot ik voor mezelf te beginnen, zodat ik daarmee kan doen wat ik het allerliefste doe; andere mensen blij maken & zelf ontzettend veel vrijheid ervaren.

 

En dit was de beste keuze ooit! Nu deel ik mijn eigen tijd in, werk ik slechts 24 uur per week, en alleen maar met klanten waar ik super blij van wordt.

En dat naast dat ik ook nog alle aandacht heb voor mijn dochters Milou & Coco. En omdat ik kan werken waar en wanneer ik wil konden we onze droom najagen en hebben we een half jaar met z’n allen op Bali gewoond.

Ja, met jou wil ik werken

Samenvatting:

 • Lees je liever alleen de samenvatting, dan ben je hier aan het juiste adres:
   

 • Moeder van Milou (7) & Coco (5) en de vrouw van Marco (38)

 • Geboren en getogen in Middelburg maar hart verloren aan Rotterdam

 • Met een passie voor reizen, het ontdekken van andere culturen en het genieten van de verschillende natuur op de wereld. Marco & ik bezochten samen al vele landen en hebben de droom om samen met onze meiden er nog veel meer te ontdekken.

 • Onze woonkamer staat vol met planten, zo halen we de natuur ook in huis.

 • Ik werk gestructureerd, overzichtelijk, ben dol op lijstjes afvinken en het toewerken naar doelen. Dit alles om ervoor te zorgen dat het geen grote chaos wordt ;)

 • Guilty pleasure: Backstreet boys, Disneyfilms en foute meiden series kijken op Netflix.

 • Ik hou van avontuur en dat vind ik in nieuwe dingen proberen en mezelf uit te dagen om te blijven groeien. Als ik iets spannend vind, dan doe ik het alsnog.

 • Droom + Durf = Drijfkracht!

Wil je dagelijks geïnspireerd worden over Webinars, Storytelling & het aantrekken van de leukste klanten? Volg mij dan ook op Instagram: @merellankhorst.nl 

bottom of page