top of page
Maak van jouw webinar jouw cashmachine! 

Geef jij een webinar om van daaruit je product of dienst te verkopen? Alleen valt je conversie tegen en wil je er nog veel meer verkopen uit halen?

 

Boek dan jouw conversie verhogende webinar check waarin ik je precies laat zien welke dingen jij doet, die je conversie verlagen of misschien zelfs helemaal killen.

 

Het enige wat ik van je nodig heb is een opname van jouw webinar zodat ik deze kan analyseren.

Ik laat je zien waar de kansen liggen en geef je direct tips over hoe je dit implementeert in je webinar.

Zodat jouw conversie verhoogt en je met nog meer zelfvertrouwen en plezier je klanten aantrekt via jouw webinar. Want hoe lekker is het als jij per keer dat je je webinar geeft meer kranten aantrekt? Super lekker! 

POSE-Fotostudio-Merel_Fotoshoot_DSC06349.jpg

'Krijg inzicht in jouw conversie killers!'

POSE-Fotostudio-Merel_Fotoshoot_DSC06778.jpg

'Merel's expertise als webinar conversie expert is onmisbaar! Ze heeft een grondige analyse gemaakt van mijn live webinar, waarbij ze zowel de sterke punten als verbeterpunten helder en constructief heeft uiteengezet.

Haar tips waren direct toepasbaar, gedetailleerd en zeer waardevol voor het verbeteren van mijn presentatie. Wat mij vooral opviel, is haar vermogen om vanuit de kijker te denken, waardoor haar feedback echt gericht is op het optimaliseren van de gebruikerservaring en conversie.

 

Haar opmerkingen over mijn snelheid en manier van presenteren waren een eye-opener. Bovendien heeft ze niet alleen aandacht voor de inhoud, maar ook voor de psychologie achter het presenteren.

De nieuwe LIVE demo (mijn webinar) was een groot succes! De helft van de aanwezigen is ingestapt.

Ik ben zeer dankbaar voor haar inzichten en raad haar diensten van harte aan aan iedereen die zijn of haar webinar naar een hoger niveau wil tillen.'

Parsifal Tritsch – CEO Kennis.shop

'Mega waardevol, echt een aanrader'

Home: Diensten

'Wow Merel, ik dacht even een paar tips te ontvangen, maar ik kreeg gewoon 8 kantjes vol sterke adviezen hoe ik mijn webinar kan optimaliseren. Hoe fijn!

 

Zoveel punten die je zelf gewoon niet ziet of in de gaten hebt. Stopwoordjes, zinnen gebruiken die juist niet versterkend werken, echte conversie killers. Jij wist ze er allemaal uit te plukken.

 

Met jouw feedback heb ik mijn webinar geoptimaliseerd en er direct 2 halfjaar-trajecten uit verkocht. En ik neem deze punten ook mee voor nieuwe webinars. Mega waardevol, echt een aanrader! 🤩

Sanne Raaimakers – Socially Sanne
 


‘Woooooow Merel!! Ik heb er nu even snel doorheen gescrold maar moet hem nog goed doorkijken. Maar **** echt, wat een blinde vlekken dit!!Echt héél véél goede tips. Er zijn er een paar waar ik me bewust van ben, maar heel veel waarvan ik nu denk: ‘Duhhhh Brigit’. SUPER dit! NU AL!Ik ga er snel mee aan de slag. Het duurt even voordat ik hem weer geef maar deze inzichten kan ik ook weer gebruiken voor het nieuwe webinar. Superfijn dus!'

Brigit van der Heijden – Jouw business online

POSE-Fotostudio-Merel_Fotoshoot_DSC06045_edited.jpg

Marketeer Christel liet mij haar salessprint roasten, niet omdat hij het niet goed deed. Maar omdat ze inzag dat met mijn hulp haar conversie weer met een paar % omhoog kon. Meer klanten met hetzelfde werk dus ;). 

 

Dus gaf ze erover aan (Of zie de video om het haar te horen vertellen).

 

'Merel heeft gekeken naar mijn salessprint en dat heeft ze echt fantastisch gedaan.

 

Het voelt veel makkelijker om iets wat je al hebt staan en dat het goed doet om het zo te laten en weer iets nieuws te verzinnen. Maar dat is juist helemaal niet makkelijker. Het is juist veel beter om eens iemand van buitenaf in te vliegen en mee te laten kijken naar wat kan er nog beter, leuker, fantastischer.

 

Merel heeft meegedaan en ze gaf aan Christel ik denk dat er nog wel wat dingen verbeterd kunnen worden. En dat heeft ze met glans gedaan. Ze heeft meegedacht, ze heeft voorbeeldzinnetjes bedacht, ze heeft aangegeven ‘als je dit voorbeeld hier geeft dan is het nog duidelijker’. En ze heeft ook gezegd ‘oeh dit mag nog wel wat kleiner, geef je hier niet al teveel weg’?

 

Ik kan je van harte aanbevelen om eens uit te zoomen en door de bril van een ander naar een product te kijken en met Merel in zee te gaan.

 

Niet alleen omdat het ontzettend goed is voor het product of de dienst die je hebt bedacht, dat het alleen maar beter wordt.

 

Maar ook omdat je conversie omhoog gaat. Want Merel denkt meteen een stap verder en geeft meteen tips voor bv een brug naar je aanbod. En het is zo verfrissend om haar invalshoek te horen.

 

Dus een absoluut een aanrader om Merel in te vliegen om jouw training/masterclass of webinar te roesten zodat jij met haar fijne feedback ook weer verder kunt om er een nog fijnere Experience van te maken. Je klant nog meer in het hart te raken en je conversie omhoog te gooien. Merel ontzettend bedankt!


Christel  – Marketingstrateeg voor ondernemers.

bottom of page