top of page

Haal een hogere conversie uit je Webinar!

Geef jij geregeld Webinars om aan klanten te komen? Maar vallen de verkopen tegen? En wil je ontdekken hoe het komt dat jouw kijkers nog niet direct kopen?

 

Doe dan mee aan de masterclass 'Hoe haal je nóg meer conversie uit je Webinar'. 

In deze masterclass leer jij wat ervoor zorgt dat je direct meer verkopen haalt uit je Webinar. Zodat je hierdoor wél zekerheid van inkomsten hebt na ieder webinar dat je geeft! 

Maandag 27 mei om 10.00 uur

 

Ik laat je zien welke 5 conversiekillers er bij 90% van de coaches en kennis ondernemers voor zorgt dat hun conversie tegenvalt. En ik vertel je natuurlijk hoe jij ervoor zorgt dat jouw kijkers aan je lippen hangen en na afloop niet liever willen dan door jou geholpen worden.

 

Ben jij er klaar voor om een echte Webinar Queen te worden?

Merel-00141.jpg

Na afloop van deze masterclass:

 Weet je precies hoe het komt dat jouw conversie op dit moment om te huilen is. Niet getreurd, na afloop kan je er precies de vinger erop leggen waar het hem in zit dat je conversie tegenvalt. 

 Heb je inzicht in welke 5 fouten 90% van de ondernemers maakt in hun Webinar, waardoor ze juist onbedoeld hun kijkers afstoten. En weet je ook precies wat je moet doen om dat te voorkomen.

 Heb jij een actieplan om je Webinar conversiecijfers door het dak te laten gaan.

 

 

'Dank je wel voor de vele waarde die je deelt in de masterclass. Het was heel leerzaam Merel en zo onwijs veel verbeterpunten voor onze webinar.' Mark Vos Omzetcoach

POSE-Fotostudio-Merel_Fotoshoot_DSC06375.jpg

Deze masterclass is voor jou een must see als: 
 

Je je Webinar al zeker een keer of 5 gegeven hebt en de beginnersfoutjes er inmiddels wel uit zijn. Maar worden van de 100 kijkers toch maar 2 mensen klant? Terwijl je op 10 klanten per keer hoopt? 

 

Dan snap ik dat je bij jezelf denkt ‘hoe kan het nou dat hij niet zo lekker loopt? Ik doe toch echt al zoveel dingen wel goed’. 

 

Ik heb goed en slecht nieuws voor je:

 

Het slechte nieuws is: in zo’n 90% van de gevallen komt het omdat je onbewust ‘iets’ doet wat killing is voor je conversie.

 

Het goede nieuws is: na afloop van mijn masterclass weet je precies wat je te veranderen hebt om je kijker zoveel vertrouwen te laten voelen, dat ze al tijdens je Webinar op de koop knop drukken.

Omdat ze denken ‘shit jij snapt mij echt volledig, ik hang aan je lippen en geloof ieder woord van wat je zegt én je hebt precies de oplossing voor mij. Waarom heb ik dat nooit eerder gezien? Ik ben er NU bij’.

 

Wil jij in 2024 gemakkelijk opschalen? Je groepen vol krijgen? Of je online training als warme broodjes over de toonbank laten gaan? Zonder uren aan sales te hoeven doen? 

 

Dan is het een must om ervoor te zorgen dat het Webinar dat je al geeft, beter converteert. Meer klanten oplevert dus.

Ik beloof je geen ellelang geneuzel maar wel een masterclass vol praktische toepasbare tips zodat jij na afloop direct vol inspiratie en motivatie zit om van jouw Webinar jouw cashcow te maken!

 

Meld je nu aan voor: maandag 27 mei om 10.00 uur

'Met een paar simpele aanpassingen krik je die conversie zo op!' 

In de masterclass ‘Hoe haal je nóg meer conversie uit je Webinar’ laat ik je de 5 grootste conversiekillers zien die 90% onbedoeld toepast in hun Webinar. En ik durf met zekerheid te zeggen dat bij minimaal 2 ook denk ‘ja duh, oeps dit doe ik!’ 

 

En zo niet dan neem ik een hap van een stuk citroen ;) 

 

Terwijl met wat simpele aanpassingen krik je die conversie zo op.

 

Na afloop van deze masterclass denk je bij jezelf ‘Ik snap dat m’n conversie tegenviel. En ik weet nu precies wat ik moet veranderen om ervoor te zorgen dat mijn kijker wel lachend op de koop knop drukt’.

 

Salescoach Jill van den Bosch (je kent d’r wel toch?!) volgde deze masterclass en zei na afloop:

‘Als salescoach weet ik natuurlijk aardig wat van sales, dus toen Merel zei dat haar masterclass mega waardevol was, was ik in eerste instantie sceptisch, ik was echt benieuwd wat Merel me nog kon leren. En wat ben ik blij dat ik haar een kans heb gegeven!

Ik was echt verbaasd over de tips die Merel mij gaf in haar masterclass. Ze noemde zoveel dingen waarvan ik dacht ‘hoezo heb ik hier zelf nog niet aan gedacht’. Echt een eye-openener. Ik raad iedereen daarom aan om deze masterclass te bekijken!'

POSE-Fotostudio-Merel_Fotoshoot_DSC05946.jpg

Vind de perfecte balans!

Ken je van die verkoop masterclasses waarin het heel de tijd alleen maar over de persoon zelf gaat en waarvan je na afloop denkt ‘wat heb ik nou eigenlijk geleerd’?

Ik gruwel van deze masterclasses en zo is mijn masterclass dus absoluut niet.

 

Ik ga je juist laten zien hoe je de perfecte balans vindt tussen mega veel waarde delen, inspireren én motiveren. Zodat je kijkers voelen: ‘YES ik wil dat jij me helpt’!. 

 

Ik zal eerlijk zijn: na afloop van mijn masterclass doe ik jou ook een aanbod. Dat is namelijk precies wat ik jou wil leren. Dus kijk ook goed in de praktijk hoe ik het doe, ook als je nu denkt ‘no way dat ik in Merel d’r Webinar Queen traject stap’.

 

Let op: Dit is een GEEN basis masterclass over Webinars. Deze masterclass is echt een verdieping op de basiskennis die je al van een ander geleerd hebt. 

 

Na afloop van deze masterclass:

 Weet je precies hoe het komt dat jouw conversie op dit moment om te huilen is. Niet getreurd, na afloop kan je er precies de vinger erop leggen waar het hem in zit dat je conversie tegenvalt. 

 Heb je inzicht in welke 5 fouten 90% van de ondernemers maakt in hun Webinar, waardoor ze juist onbedoeld hun kijkers afstoten. En weet je ook precies wat je moet doen om dat te voorkomen.

 Heb jij een actieplan om je Webinar conversiecijfers door het dak te laten gaan.

 

 

Zie ik je op maandag 27 mei om 10.00 uur? 

 

 

'Ben jij er klaar voor om je Webinar zó ontiegelijk sterk te maken dat je op voorhand al weet hoeveel klanten er per keer instappen? Doe dan mee met de masterclass.' 

pp.jpg

‘Deze masterclass had ik echt niet willen missen!'

 

Merel legt in Jip en Janneke taal uit wat inspireert, mijn to-do lijstje is gelijk aangevuld en dankzij haar motivatie ga ik de komende tijd vol goede moed aan de slag. Geen langdradige, saaie masterclass maar wel eerlijk, oprecht en vrolijk!

 

Ik ben een stukje beter geworden dankzij Merel!'  

 

Kim Rietveld, business mentor

Shannon.webp

De masterclass van Merel is echt zo waardevol. Echt gewoon top!
 

In een uurtje tijd krijg je super veel tips hoe je wel de klanten aan kan trekken die je graag wilt hebben.

Ik werd zo mega enthousiast van Merels energie en had na de masterclass het volle vertrouwen in mijn onderneming. Ik had gewoon direct zin had om acties te ondernemen om wel mijn favo klanten aan te trekken. 

Shannon - Kleurrijkegeboortekaartjes.nl

bottom of page