top of page
Dit zeggen mijn
klanten over onze
samenwerking 
image-57.png

‘Magische Merel! Met een scherpe blik en eerlijke feedback breekt ze dwars door al je belemmeringen heen.

Merel is tijdens het traject enorm betrokken en altijd bereid om je te helpen. Ze weet een fijne balans te vinden tussen ondersteunen en je zelf de stappen laten zetten, maar ook tussen humor en eerlijkheid.

Ik heb vanuit mijn webinar direct 8 verkopen gehaald voor mijn training. Maar dat niet alleen, ik kan mijn webinar nu keer op keer inzetten om steeds opnieuw die klanten binnen te halen.

 

Dank je wel Merel, en ik vergeet je niet snel want het is alsof ik een kleine mini-Merel op mijn schouder heb die me ook nu nog influistert wat ik het beste kan doen.’ 

Marije Elderenbosch 
Groei Onderwijsadvies

download.jpg

‘Ondanks mijn eigen achtergrond in marketing en communicatie waarmee ik ‘alles eigenlijk wel weet’, had ik een enorme blinde vlek voor mijn eigen bedrijfsverhaal en marketing.

 

Jij hebt me op een heerlijk heldere en bruisende manier geholpen helder te krijgen wat mijn doelgroep, aanbod en ‘waarom’ zijn.

 

En je hebt me geholpen dit vervolgens om te zetten naar webteksten,social content en mijn webinar.

 

Precies de kickstart, stok achter de deur, sparringpartner en schop onder mijn k*nt die ik nodig had!'

Claartje Visser
Studio Tekst & Tekening

Parsifal.jpg

'Merel's expertise als webinar conversie expert is onmisbaar! Ze heeft een grondige analyse gemaakt van mijn live webinar, waarbij ze zowel de sterke punten als verbeterpunten helder en constructief heeft uiteengezet.

Haar tips waren direct toepasbaar, gedetailleerd en zeer waardevol voor het verbeteren van mijn presentatie. Wat mij vooral opviel, is haar vermogen om vanuit de kijker te denken, waardoor haar feedback echt gericht is op het optimaliseren van de gebruikerservaring en conversie.

 

Haar opmerkingen over mijn snelheid en manier van presenteren waren een eye-opener. Bovendien heeft ze niet alleen aandacht voor de inhoud, maar ook voor de psychologie achter het presenteren.

De nieuwe LIVE demo (mijn webinar) was een groot succes! De helft van de aanwezigen is ingestapt.

Ik ben zeer dankbaar voor haar inzichten en raad haar diensten van harte aan aan iedereen die zijn of haar webinar naar een hoger niveau wil tillen.'

Parsifal Tritisch 
CEO Kennis.shop

images.jpg

'Merel heeft voor mij mijn webinar gekeken en voorzien van feedback. Ik heb dit eerder door andere
partijen laten doen, en waar die vaak algemene feedback gaven zoals ‘je zou wat meer aandacht voor
dit en dit moeten doen’ of ‘je mag je boodschap beter formuleren’ geeft Merel niet alleen heel erg
volledig, maar ook concreet ideeën voor de verbetering van de webinar. De structuur, de boodschap,
de volgorde en de te gebruiken teksten werden allemaal doorgenomen en de vragen die ze stelde
lieten me echt nadenken.
Mocht je je webinar dus een keer grondig na willen laten kijken door iemand die er duidelijk verstand
van heeft, dan raad ik Merel zeker aan!

Patrick de Boer  –
CLIL Media

download.jpg

Ha Merel, Wat ben ik blij met jou als coach! Na onze sessie van vanmiddag heb ik weer zoveel nieuwe focus en ideeën waar ik zelf nooit opgekomen zou zijn. Echt ideeën waarvan ik nu denk ‘wat geniaal’!

Jij laat mijn bedrijf echt doorgroeien en hebt marketing kennis die ik juist in de doorgroeifase van mijn bedrijf

nodig heb. 

 

Je zichtbaar met je business traject was al waardevol want dat zorgde voor een constante stroom aan klanten. Maar het vervolg nu helpt me doorpakken en opschalen. Ik love it! Dankjewel wel, ik ben echt heel blij met jou.

Maar echt, dank je wel! Ik voel weer energie en vertrouwen in wat ik kan doen en wat mijn volgende stappen zijn. Zonder jouw hulp blijf ik langer onnodig hangen in een bepaalde structuur en mis ik focus. Iedere keer na een sessie heb ik weer groeiperspectief.

 

Jij denkt na over zaken die voor mij echt blinde vlekken zijn. 

Dat ik goed ben in mijn eigen vak dat weet ik, maar dat wist mijn ideale klant nog niet. Nu weten ze het wel! Ik zit vol qua 1:1 trajecten en start nu mijn eerste groepstraject.

 

Zonder jouw hulp was mijn bedrijf nooit zo snel gegroeid. 

Karlijn Verkoelen
Energetisch Therapeut

MariekeKleinjan.jpg

 Merel is uitstekend in staat om focus aan te brengen op wat ik wil en waar ik echt voor wil gaan met mijn bedrijf.

Ik draaide al een mooie omzet maar wilde als adviseur aan tafel gevraagd worden ipv enkel uitvoerend als projectmanager aan de slag te zijn.

 

Merel haalde binnen no-time mijn (onbewuste) belemmeringen naar boven en maakte me bewust van mijn innerlijke kracht en de groei mogelijkheden voor mijn bedrijf

 

Door het traject heb ik meer zelfvertrouwen en focus gekregen. Ik weet nu wie ik ben, wat ik doe en vooral waarom ik doe wat ik doe.

En omdat ik dit nu goed over kan brengen, en mezelf als een authentiek merk neergezet heb, ben ik gevraagd voor een droomplek bij een landelijk traject (dus ik ga aan tafel!)

Merel is inspirerend, enthousiast, prikkelend en verbindend en heeft mij super geholpen bij het realiseren van mijn droom'

Marieke Kleinjan - ZZP'er

Shannon.webp

'Ik ben echt mega blij dat ik jou ben tegenkomen op Insta. Van onzeker over mijn bedrijf ben ik naar super zelfverzekerd gegaan. In 3 maanden hebben we mijn hele business omgegooid waardoor het nu helemaal klopt en ik echt leuke klanten heb. waar ik super blij van word.

Echt oprecht, ik overdrijf niet, het loopt nu echt super lekker!

Het idee om me volledig op kaartjes te focussen was al heel vaak voorbij gekomen, maar ik durfde niet en mijn omgeving geloofde er ook (nog) niet in.

Jij gaf mij het inzicht dat het wél mogelijk is en hielp me niet alleen aan een
concrete strategie, maar dus ook direct al aan hele leuke klanten. Klanten waarvan ik echt denk 'daar zou ik wel vriendinnen mee willen zijn'.

Dank je wel Merel, naast m'n
omzetgroei wil ik vooral zeggen dat JIJ het voor mij een top reis hebt gemaakt. Je bent lief, energiek en misschien lijken we wel veel op elkaar, maar dat maakte het direct vanaf het begin vertrouwd ’

Shannon Pieters – kleurrijkegeboortekaartjes.nl

PHOTO-2021-04-06-11-34-02.jpg

'Het enthousiasme van Merel is heel aanstekelijk. Waar ik als startende ondernemer vaak beren op de weg zie, ziet Merel kansen en mogelijkheden.

 

Ze weet die ideeën tijdens de sessies ook op zo’n manier over te dragen, dat je zelf ook opeens allemaal mogelijkheden gaat zien en meegenomen wordt in het enthousiasme.

 

Ook houdt ze op een fijne manier een eerlijke spiegel voor. Lekker confronterend af en toe, maar wel de snelste manier om vooruit te gaan.

 

Door dit alles bij elkaar kan ik in elk geval weer met frisse moed stappen zetten in mijn onderneming.

 

Naast dat ze mij hielp om mijn ideale klant daadwerkelijk te bereiken, zijn de sessies ook nog eens mega leuk.

 

Een dikke aanrader dus wanneer jij jouw bedrijf ook wil laten groeien!'

Ymke Jansen–
Ymke Myrte Photography

Wendy-van-Aal-branding-fotograaf-Rotterdam-web-32-683x1024.jpg

'Wat een heerlijke energie gaf Merel mij bij elke meeting. Al tijdens ons eerste gesprek haalde Merel direct alle pijnpunten bij mij naar boven waar ik als creatieveling tegenaan loop. Ik had al wel eerder over dingen als mijn why en mijn doelgroep nagedacht, maar dit bleef hiervoor altijd een grote puzzel. 

 

Door de juiste vragen wist Merel mijn chaotische gedachtes op een rij te zetten en helderheid te creëren in mijn positionering. Ik kreeg daardoor de juiste focus op welke acties er nu nodig zijn zichtbaar te worden met mijn bedrijf.  

 

Naast dat ze veel kennis heeft van communicatie, marketing en sales, geeft ze ook zo'n enorme boost aan positieve energie, waardoor ik na elke meeting stuiterend van enthousiasme verder wilde werken.

 

Door het programma dat ik bij Merel heb gevolgd voel ik zoveel rust en vertrouwen. Ik weet nu WAT ik wil vertellen, aan WIE maar vooral ook HOE ik dat moet vertellen. Super waardevol!’

Wendy van Aal – Brandingfotograaf

Home-1.png

Ik kwam bij Merel omdat ik voelde dat er iets niet klopte in mijn bedrijf maar ik kon er zelf de vinger niet op leggen wat het nou was.

 

Door het traject ontdekte ik waar het schuurde, wat er niet klopte en waarom het me dus energie kostte op de manier hoe ik werkte. En nu klopt het gewoon allemaal en ik voel nu het vertrouwen dat zoals ik het wil in mijn leven, ook mogelijk is.

 

Ik doe de dingen waar ik energie van krijg en dat doe ik in het aantal dagen dat ik wil werken. Ik sta als persoon veel steviger. Ik heb de rust gevonden, door te starten met mediteren en ik voel veel beter aan hoe ik mijn energie weer kan opladen.

 

Daardoor ben ik veel meer in balans, dus ook voor mijn kinderen ben ik een veel relaxtere moeder geworden!
 

Dank je wel voor jouw positiviteit, happy vibes en je constante aanmoediging en steun lieve Merel

Karin Snijders–
Pairwork

Liset-24-1200x1800.jpg

 ‘Ik schoot voor m’n gevoel met losse flodders, ik had geen duidelijke en heldere focus en daardoor stroomde het niet in mijn bedrijf.

 

Door jouw hulp ervaar ik nu zoveel rust en vertrouwen in mijn bedrijf.

Daar ben ik je enorm dankbaar voor!

Liset Schuitert– Zelfliefde coach

WhatsApp Image 2021-04-15 at 09.20.02 (1

'Merel leerde mij om mijn klant nog meer te specificeren zodat ik alle uitingen echt op hen kond richten.

 

Daarnaast leerde ze mij om te denken als mijn ideale klant. Op een gestructureerde manier liet ze mij inzien dat marketing en communicatie een speciaal vakgebied is wat je er niet even bij doet als ondernemer.

 

Gelukkig leerde ze de juiste aanpak en na de samenwerking met haar heb ik het vertrouwen dat ik het nu zelf kan’. 

Lotte Bode – Lotte Verbindt

Schermafbeelding 2021-04-15 om 22.50.00.

'Merel heeft een directe, no-nonsens aanpak. Praktisch en resultaat gericht, precies waar ik naar opzoek was.

 

Je legt de vinger precies op de gevoelige plek en deinst er niet voor terug door te vragen om bij de kern te komen.

 

De sessies waren energiek en werden enthousiast geleid wat voor een goede dynamiek zorgde.

 

Het traject met jou heeft mij echt geholpen om keuzes te maken en orde en focus aan te brengen!'

Kirsten Ziere –
Kinderopvang Zazou

WhatsApp Image 2021-08-10 at 22.32.48.jpeg

'De sessies met Merel hebben mij heel veel duidelijkheid en motivatie gegeven. Van tevoren had ik dit niet verwacht, maar het was wel wat ik écht nodig had en Merel kon daar zo doorheen prikken. Ik had niet verwacht dat ik na onze eerste sessie al bepaalde inzichten had en deze ook eigenlijk direct al wilde doorvoeren. En dat is gelijk één van Merels sterke punten. Zij voelt heel goed aan waar jouw behoeftes liggen, ook als je dit zelf nog niet helemaal weet. Ze geeft je structuur en een plan, waardoor je weer helemaal gemotiveerd bent om verbeteringen door te voeren in je bedrijf en een duidelijk doel voor ogen hebt. Ik kan werken met Merel niet anders omschrijven dan een echte 'eye opener'.

Vera Verlaan  –
Eleven Eleven Creative Branding

PHOTO-2021-04-07-16-14-28.jpg

‘Merel is jouw cheerleader die je stimuleert om keuzes te maken, die je in een actiemodus zet en die er zo voor zorgt dat jouw organisatie gaat groeien. Met haar hulp konden we op een gestructureerde manier onze ideale klant bereiken ipv richting hen met losse flossers te schieten’

Sanne Nout – Mominc.

PHOTO-2021-04-06-11-34-01.jpg

‘Na één gesprek van 2 uur met Merel had ik al meer duidelijkheid over wie ik ben als ondernemer, dan na een half jaartraject met mijn vorige coach’

Rogier Elshout – Debatleider,
presentator & dagvoorzitter

bottom of page