top of page

Giet jouw boodschap in een verhaal en trek de leukste klanten aan!

Wil jij leren hoe je storytelling kan toepassen om klanten aan te trekken? Doe dan mee met mijn gratis masterclass. 

Maandag 11 juli 2022 om 14:30 uur
Kun je erg niet live bij zijn? Dan ontvang je de replay!


 Storytelling is echt niet moeilijk.

Je hoeft alleen maar even te weten hoe je het doet.
En dat leer ik je in deze masterclass.

POSE-Fotostudio-Merel_Fotoshoot_DSC06684.jpg
Shannon.webp

De masterclass van Merel is echt zo waardevol. Echt gewoon top!

Voordat ik de masterclass volgde was ik een beetje verdwaald: wel klanten, maar onzeker over de richting die ik op ging. 

 

In een uurtje tijd krijg je super veel tips hoe je wel de klanten aan kan trekken die je graag wilt hebben.

Ik werd zo mega enthousiast van Merels energie en had na de masterclass het volle vertrouwen in mijn onderneming. Ik had gewoon direct zin had om acties te ondernemen om wel mijn favo klanten aan te trekken. 

Shannon - Kleurrijkegeboortekaartjes.nl

Herken je dit?

❌ Je bent een expert in je vak en voelt dat er super veel potentie in jou en je bedrijf zit. Je trekt op dit moment alleen nog onvoldoende leuke klanten aan en dus komt er te weinig omzet binnen. Daarom moet je zichtbaar worden, alleen hoe dan?! 

❌ Je doet zelf ook wel je best om zichtbaar te zijn en je zet al stapjes buiten je comfortzone. Alleen je voelt je ongemakkelijk in de spotlight, weet niet goed wat je moet posten en hebt amper interactie op de dingen die je doet. Dit demotiveert en maakt je onzeker. 

❌ Alles wat je doet voelt als schieten met losse flodders en je mist een strategie die volledig bij jezelf past, zodat je helemaal vanuit je authentieke zelf zichtbaar wordt. 

 

Diep van binnen voel je dat er zoveel meer mogelijk is voor jou en je bedrijf! Je bent niet voor niets voor jezelf gestart, je verlangt naar het werken met de allerleukste klanten en het maken van impact op hen. Zodat je blij wordt omdat je hen zoveel verder hebt geholpen. En natuurlijk wil je daarvoor naar waarde betaald krijgen, zodat je een heerlijk inkomen hebt waarvan je je mooiste leven kunt leven.

 

En dit is zeker mogelijk! Het enige wat je ervoor hoeft te doen is jouw unieke verhaal te vertellen vanuit je authentieke zelf zodat je de allerleukste klanten aantrekt en het bedrijf bouwt van je dromen. 

 

 

Het is tijd dat jij volledig in de spotlight stapt, zichtbaar word vanuit je authentieke zelf en zo de allerleukste klanten aan gaat trekken. Want vanuit de schaduw weet niemand dat jij er bent om hen te helpen!

POSE-Fotostudio-Merel_Fotoshoot_DSC06375.jpg

Na het volgen van deze masterclass weet jij:

✅ Weet je wat storytelling is en hoe je het inzet om jouw unieke verhaal aan je leads te vertellen. 

✅ Weet je wat je moet doen om de leukste klanten aan te trekken

✅ Voel je je zelfverzekerd omdat je weet hoe jij met jouw verhalen koude leads warm maakt om klant bij je te worden.

✅ Hoef je nooit meer te twijfelen over wat je nu meer moet posten omdat je weet wat en hoe je iets moet zeggen om in interactie te komen met je ideale klant.

✅ Je voelt je zelfverzekerd en in controle omdat jij precies weet hoe je vol in de spotlight gaat stappen vanuit je authentiek zelf en daardoor de allerleukste klanten aantrekt! 

 

En ja, dit is ook voor jou weggelegd. Ik kwam uit een burn-out en voelde me enorm onzeker en kwetsbaar. Toch startte ik mijn eigen bedrijf en durfde voor mezelf te gaan staan en zichtbaar te worden.

En nu heb ik een bedrijf waarmee ik anderen help een succesvol bedrijf te bouwen. Puur door zichtbaar te zijn vanuit hun authentieke zelf, vol in de spotlight. Hier word ik super blij van omdat ik merk hoe blij mijn klanten weer worden van de groei van hun bedrijf! 

 

Ben jij klaar met jezelf verbergen en je onzeker voelen over de content die je eigenlijk wilt delen? Het is tijd om jouw stem te laten horen! En jouw verhaal te laten klinken. 

 

Denk je nu 'maar hoe dan?' en 'waar te beginnen?' Doe dan zeker mee met mijn gratis masterclass ‘Klanten aantrekken door middel van storytelling’ en ik help je direct op weg om jouw verhaal te gaan delen. Helemaal vanuit jezelf zonder marketingtrucjes of sleazy salespraatjes zodat je hierdoor de allerleukste klanten aantrekt.

Geen ellelang geneuzel maar wel een masterclass vol praktische toepasbare tips zodat jij na afloop direct vol inspiratie en motivatie zit om zichtbaarder te worden. 

 

Meld je nu aan voor: maandag 11 juli om 14.30 uur

pp.jpg

“Ik had mijzelf voorgenomen géén gratis webinars meer te volgen. Het heeft mij zoveel tijd gekost en een hoop blablabla. Wat ben ik blij (met hoofdletter B) dat ik Merel een kans gegeven heb.

 

Deze webinar “Word zichtbaar met je business” had ik echt niet willen missen! Ze legt in Jip en Janneke taal de basis uit waarmee ik gelijk aan de slag kan. Ze inspireert, mijn to-do lijstje is gelijk aangevuld en dankzij haar motivatie ga ik de komende tijd vol goede moed aan de slag. En als ik het even niet meer weet, bekijk ik de reply want ik weet zeker dat ik dan weer nieuwe dingen hoor.

 

Geen langdradige, saaie webinar maar wel eerlijk, oprecht en vrolijk! Eentje die bij mij en mijn onderneming, Adfire Coaching, past. Ik ben een stukje beter geworden dankzij Merel!

 

Kim Rietveld, business coach

bottom of page