top of page
POSE-Fotostudio-Merel_Fotoshoot_DSC06227 kopie.jpg

Trek ideale klanten aan als een magneet omdat je authentiek zichtbaar bent met je business!

Ik leer je in 12 weken hoe je zichtbaar met je business wordt, op een manier die volledig bij jou past. Zonder enge marketing trucjes of sleazy sales praatjes, maar vanuit authenticiteit en met een ijzersterke strategie. Zodat je vanuit rust en vertrouwen je business laat groeien!

‘Wordt zichtbaar met je business en werk alleen nog maar met de allerleukste klanten!’

Herken je dit?

Alle klanten zijn lovend over jullie samenwerking en jouw kwaliteiten. Logisch ook want jij bent echt een expert in je vak. Je voelt dat er zoveel meer potentie in jou en je bedrijf zit en je droomt ervan om een grootse impact te maken op zoveel mogelijk anderen. 

Op dit moment heb je een jaaromzet van < € 30.000,- en je wilt dit dolgraag uitbouwen richting de € 100.000,-. Je bent op zoek naar de juiste strategie om hier naar toe te werken. 

 

❌ Je voelt je gefrustreerd omdat je weet dat jij zoveel waarde te bieden hebt alleen de leukste klanten weten jou op dit moment onvoldoende te vinden. Je boodschap valt niet op in de massa van vele concurrenten. Hoezo lukt het bij anderen wel en bij mij nog niet?
 

❌ Je bent leergierig, hoort zoveel adviezen en absorbeert alle tips die je maar kan krijgen. Er is zoveel informatie en iedereen lijkt iets anders te roepen. Je ziet door de bomen het bos niet meer en daarvan word je onzeker en ga je vergelijken. Dit helpt je niet!
 

❌ Je weet dat marketing & sales ook voor jou te doen zou moeten zijn, je bent tenslotte een ambitieuze slimme vrouw en kunt snel schakelen. Alleen hierin voel je dat je echt nog een starter bent. Je vindt het moeilijk om jouw unieke boodschap door te vertalen naar je eigen bedrijf. Het klopt niet en je hebt het gevoel dat je met losse flodders schiet en dat je eigenlijk maar wat doet. 
 

❌ Je bent er klaar mee om alles alleen uit te moeten vogelen. Dit kost je energie en je hebt behoefte aan een expert als sparringpartner zodat je het wiel niet zelf hoeft uit te vinden. Iemand die net als jij gewoon goed is in z’n vakgebied en je praktisch verder kan helpen aan de juiste focus en structuur om je bedrijf te laten groeien. 
 

Je bent iemand die hoge pieken en diepe dalen heeft. Wanneer jij in je comfortzone zit dan ervaar je een flow, gaan dingen moeiteloos en voel je je zelfverzekerd. Buiten je comfortzone ga je piekeren en twijfelen, slaat onzekerheid toe en doe je vervolgens maar niets. Om toch dingen buiten je comfortzone te kunnen doen heb je voldoende rust nodig, zodat je daarna weer kunt vlammen! Alleen op dit moment ervaar je onrust, stress in je lijf en chaos in je hoofd. Je hebt echt structuur en focus nodig.

Ja, dit wil ik

Hoe fantastisch zou het zijn als de klanten als vanzelf naar jou toe komen, dat ze je betalen naar waarde en vooral dat je plezier haalt uit je bedrijf.

Je weet dat je een groeistrategie nodig hebt en veel zichtbaarder moet worden. Hoe je dat precies doet op een manier die volledig bij je past, daar heb je alleen geen idee van.

POSE-Fotostudio-Merel_Fotoshoot_DSC06125.jpg

Wanneer jij zichtbaar met je business bent dan:

✅ Hoef je nooit meer te stressen over alle verschillende marketing-, sales en communicatie-activiteiten omdat je weet wat wel of niet voor jou werkt en je dus hierin dicht bij jezelf kunt blijven. Je voelt rust en vertrouwen omdat je altijd terug kan vallen op de ijzersterke basis van je bedrijf!
 

✅ Kan jij vol trots aan iedereen over je bedrijf vertellen, je hebt namelijk een killer-pitch waarmee je van iedere toehoorder een fan maakt. Je voelt je super zelfverzekerd omdat je voelt dat jij met je bedrijf iets bij te dragen hebt op de wereld. En met jouw missie om anderen te helpen, draai je ook nog eens een goede omzet! Dat geeft een heerlijk ‘hell yeah’-gevoel omdat jij het toch maar mooi gefixt hebt om een succesvol bedrijf neer te zetten.
 

✅ Weet je precies welke marketingstrategie je in moet zetten om moeiteloos de leukste klanten aan te trekken. De drukte in je hoofd en het gevoel van ‘ik moet nog zoveel doen’ is volledig weg, dit geeft zoveel rust. 
 

✅ Werk jij alleen nog maar met de leukste klanten. Klanten waar je blij van wordt en deze klanten trek je aan als een magneet. Ze komen naar jou toe omdat jij dé expert bent en voor hen precies de juiste persoon doordat je precies de dingen zegt die zij nodig hebben. 
 

✅ Omdat jij je daarnaast echt kunt inleven in jouw ideale klant snap je wat hun verlangens, dromen en behoeftes zijn. Je voelt je zelfverzekerd over jouw boodschap en weet dit moeiteloos te vertalen in al je communicatie-uitingen. 
 

✅ Je bedrijf volledig ingericht is op je eigen voorwaarden zodat je zelf je tijd bepaalt. Jouw communicatie flow doet het werk en zorgt voor een continue stroom aan klanten. Jij hebt als dit goed staat het plezier en de vrijheid waar je naar verlangde toen je startte met ondernemen. ​
 

‘Iedereen kan met de juiste begeleiding zorgeloos zichtbaar zijn en z’n bedrijf laten groeien’ 

Concreet

Wordt zichtbaar met je business!

We zorgen er samen voor dat je zichtbaarheid plan komt te staan en we hierdoor focus hebben op enkel de zaken die ervoor zorgen dat je bedrijf gaat groeien. Klanten die alleen nog maar met jou willen werken en niemand anders.

 

Na het volgen van het zichtbaar met je business traject: 

 • Heb je een duidelijke focus en structuur en weet je precies welke acties je moet nemen om de leukste klanten aan te trekken. 

 • Deze klanten trek je aan omdat je weet wat je tegen wie moet zeggen om hen ervan te overtuigen bij jou klant te worden. Jij kan namelijk super goed overbrengen wat jouw unieke boodschap is. 

 • Klopt je bedrijf voor je gevoel helemaal. Je voelt precies wat jij hier te doen hebt op aarde, wat jouw WHY is en welke missie jij hebt. En dit weet je ook nog eens door te vertalen naar je ideale klant zodat ze hiervan helemaal voelen, yes bij jou moet ik zijn!

 • Heb jij knopen doorgehakt en keuzes gemaakt voor je bedrijf waarvan je al langer voelde dat ze nodig waren. Door deze keuzes is je bedrijf weer veel overzichtelijker geworden voor zowel jezelf als voor je ideale klant.

 • Durf jij volledig authentiek zichtbaar te zijn omdat je weet dat jouw ideale klant juist van jou aangaat. 

 • Sta je nooit meer met je mond vol tanden als iemand je vraagt wat je doet, maar zorg je ervoor dat diegene jou nooit meer zal vergeten door je killerpitch.

 • Heb je een converterende website die je een continue stroom aan klanten oplevert. 

 • Klopt jouw groeistrategie: je marketing, sales en branding hebben samenhang met elkaar. Dat geeft je enorm veel rust en vertrouwen.

 

Jij werkt straks alleen nog met de allerleukste klanten omdat je zichtbaar met je business bent, op jouw eigen authentieke manier. Je weet namelijk precies wat je wanneer moet zeggen om anderen te raken met jouw unieke boodschap.

Zichtbaar zijn en jezelf verkopen is daardoor helemaal niet eng of spannend, maar iets dat er voor jou gewoon bij hoort en zelfs leuk is om te doen!

POSE-Fotostudio-Merel_Fotoshoot_DSC06794_edited.jpg

‘Iedere dag dat jij zelf aan blijft klooien, verspil je een dag van je droomleven’

Liset-24-1200x1800.jpg

Wauw, Merel heeft mij de afgelopen weken geholpen bij het opnieuw opzetten van mijn bedrijf. Ik heb al eens eerder een business coaching programma gevolgd, alleen heeft mij dit niet volledig geholpen. Merel maakt het verschil in haar 1:1 begeleiding en dat is voor je de groei van je bedrijf super belangrijk.

Waar ik eerst gefocust was op letterlijk alles, ligt mijn focus nu op één ding. Wat ook nog eens datgene is waar ik nu echt 'aan' van ga.

Merel kijkt niet alleen naar de oppervlakte, maar gaat ook dieper zodat jij écht voelt wat je kiest. Op deze manier
gaat het stromen en ga je ondernemen vanuit flow. And there is where the magic happens.

Het enige is dat je boodschap dan wel on point moet zijn, en dat is wat je bij Merel kan komen halen. Naast haar enthousiasme, rust en gedrevenheid weet zij bij je door te dringen en komt ze met fantastische opties aanzetten. Ze denkt met je mee en is altijd bereikbaar voor vragen. Je doet het traject niet alleen, maar echt samen. Onwijs dankjewel Merel!’

Liset Schuitert – Zelfliefde coach

Praktisch
POSE-Fotostudio-Merel_Fotoshoot_DSC06177.jpg

Wat krijg je:

 • Een gestructureerd 12 weken programma met 8 uur 1:1 coaching. 
   

 • We starten met een focussessie waarin we je positionering bepalen, doelen stellen en je ideale klant kiezen. Hierdoor zetten we de basis van je bedrijf direct goed neer en bepalen we de focus voor de komende maanden. 
   

 • Iedere 2 weken hebben we een call van een uur waarin ik vol enthousiasme lekker praktisch meedenk met jouw bedrijf. Zo zorgen we ervoor dat jij op koers blijft, keuzes maakt en dus gefocust blijft werken. 
   

 • Je ontvangt 7 Modules waardoor je op een gestructureerde manier kunt werken aan het laten groeien van je bedrijf. Het is een praktische methode met daarin direct toepasbare opdrachten waardoor je vanaf de eerste week al de juiste stappen zet richting het aantrekken van de leukste klanten. 
   

 • Ik geef je onbeperkte support per e-mail zodat je ook door blijft gaan wanneer we elkaar niet 1:1 spreken. En ik geef je feedback op al je communicatie-uitingen. Denk hierbij aan je websiteteksten, social media berichten, je leadmagnet, emailfunnel etc. Zodat je al tijdens de start van onze samenwerking een klantenstroom op gang brengt.
   

 • Kortom, je hebt 12 weken lang je eigen strategische cheerleader beschikbaar om je structuur te bieden en aan te zetten tot actie (juist ook wanneer het even moeilijk voelt). Zodat je niet langer in twijfel modus zit, maar daadwerkelijk doelgerichte stappen gaat zetten. 

  Na afloop van ons traject heb je rust terwijl je je zelfverzekerd en on fire voelt, omdat:

 • Je weet waarop je je moet focussen om je bedrijf te laten groeien.

 • Je jouw podium durft te pakken.

 • Je jouw missie over weet te dragen op je ideale klant.

 • Je content maakt waarvan jouw ideale klant enthousiast wordt.

 • Je een website hebt die aanzet tot actie waardoor de bezoekers niet alleen kijken maar ook bij je kopen. 

 • Je weet welke acties je consistent gaat doen om komende maanden een continue stroom aan klanten aan te trekken.

  Kortom je hebt mega veel plezier in het ondernemen omdat je samenwerkt met de leukste klanten, je rust ervaart en een constante maandelijkse omzet hebt. Omdat je weet op welke acties je je moet focussen om je bedrijf te laten groeien. Hoe heerlijk is het dat jij met dit geld de vrijheid hebt om jouw droomleven te leven.

  Het is nu tijd om een keuze te maken. Blijf je aanklooien in de schaduw en laat je een ander jouw spotlight stelen? Of ga je die spotlight pakken en daarmee echt de impact maken waarvoor je hier bent?!

  Ben jij er klaar voor om echt met je bedrijf op het podium in de spotlight te gaan staan?

  De investering bedraagt € 2497,- of 2 termijnen van
  € 1287,- exclusief 21% btw. 

'Ik help ambitieuze ondernemers zichtbaar te worden met hun business zodat ze een continue stroom aan ideale klanten aantrekken en daarmee de omzet genereren waar ze van dromen'

Meest gestelde vragen

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor zzp’ers met een omzet van < € 30.000,- die er echt klaar voor zijn om hun bedrijf serieus op de kaart te zetten door zichtbaarder te worden.

 

Hoeveel begeleiding krijg ik?

Ik geloof erin dat jij echte grote stappen gaat zetten door mij als strategische cheerleader aan je zijde. Er zit daarom maar liefst 8 uur 1:1 begeleiding in! Daarnaast ben ik voor je beschikbaar om al je vragen te beantwoorden via de email. Je krijgt dus de volledige begeleiding die je nodig hebt om de juiste stappen te zetten richting het aantrekken van de allerleukste klanten. 

 

Als je samenwerkt met mij krijg je:

 • GEEN Uitgebreide boekwerken en suffe leerstof die toch niet blijft hangen. Wel een praktisch programma met daarin 7 modules. 

 • GEEN Online cursus of groepsprogramma, wel veel 1:1 begeleiding

 • GEEN zachte handjes aanpak, wel een liefdevolle schop onder je kont. 

 

Hoeveel tijd kost het ‘Zichtbaar met je business’ programma?

Dit is afhankelijk van hoeveel tijd jij er zelf in wilt steken. Het programma bestaat uit kennis opdoen, maar vooral uit het toepassen van deze nieuwe kennis. In de module zitten praktische opdrachten die je zelf uitvoert, de lengte per opdracht verschilt per persoon. De één is binnen een half uurtje klaar terwijl de ander 4 uur uittrekt voor de opdrachten. 


Ik leer je hoe je content maakt die raakt zodat je steeds beter wordt in het bereiken van je ideale klant. Tijdens het programma herschrijf je zelf al communicatie-uitingen waarna ik er feedback op geef en ontwikkel je nieuwe uitingen. Daarnaast is er sowieso 8 uur 1:1 tijd met mij en heb je de mogelijkheid om al je vragen per mail aan mij te stellen. Hoe meer tijd jij in het programma stopt, hoe meer je eruit haalt. 

 

Ik heb geen tijd en geld op dit moment?

Heel eerlijk, als je op dezelfde manier doorgaat zoals je nu al doet gaat dit geld er waarschijnlijk ook niet komen. Als je nog langer zo doorgaat verlies je je positieve energie en raak je alleen maar gedemotiveerd. Nu heb je nog wel die energie om aan de slag te gaan en je business in 1 keer echt goed neer te zetten. Zodat je vervolgens wel die leuke klanten aan gaat trekken en trots wordt op je onderneming. 

 

Het komt nu niet goed uit, wanneer is een beter moment om te starten?

Er is echt geen beter moment dan NU. Zie ook het antwoord op de vraag hierboven. 

 

Voor wie is dit programma niet geschikt?

Dit programma is niet geschikt voor jou:

Wanneer je NIET durft te kiezen voor een ideale klant

Wanneer je NIET uit je comfort-zone durft te stappen

Wanneer je NIET bereid bent om radicale keuzes te maken in je bedrijf
Wanneer je NIET bereid bent om te investeren. Zowel in jezelf als in je bedrijf.

 

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja het is mogelijk te betalen in 1 keer €2497,- of in 2 termijnen van €1287,- exclusief 21% btw. Ik ben er zo van overtuigd dat dit programma jou verder helpt dat ik werk met een niet goed geld terug garantie. Ben je van mening dat je na afloop niets geleerd hebt dan geef ik je je geld terug.

POSE-Fotostudio-Merel_Fotoshoot_DSC06684.jpg

'Ik kijk er ontzettend naar uit om samen aan de slag te gaan. Het maakt me namelijk super blij als ik ambitieuze en leergierige ondernemers help om een grote impact te maken met hun bedrijf.

 

Met focus, structuur en een strategie zorgen we ervoor dat jij alleen nog maar de allerleukste klanten aantrekt als een magneet. Spreek ik je snel?'

Liefs Merel

bottom of page