top of page
POSE-Fotostudio-Merel_Fotoshoot_DSC06731.jpg

Wil jij de leukste klanten aantrekken, een winstgevend bedrijf hebben én tijd voor je gezin?


Dan moet je zichtbaar zijn!

 

Alleen dat durf je nou precies niet toch? Omdat je niet weet wat je moet zeggen en hoe je het moet zeggen om de leukste klanten aan te trekken.
 

Laat mij je daarom helpen zichtbaar te worden op een manier die volledig bij jou past!  
 

Download mijn gratis e-book voor direct de eerste tips:

Ebook

‘De succesvolste ondernemers hebben niet altijd het beste aanbod, maar weten wel hoe ze authentiek zichtbaar zijn met hun bedrijf! ’

POSE-Fotostudio-Merel_Fotoshoot_DSC06375.jpg

Ben jij..

Een ambitieuze ondernemer met grote dromen, maar voelt het alsof je heel hard moet werken om de bal aan het rollen te krijgen?

 

Je gelooft absoluut in de potentie van jouw bedrijf, je ambitie is groot en je loopt over van de ideeën, maar de omzet loopt nog niet zoals je wilt. Je voelt aan alles dat jouw kennis een enorm verschil gaat maken voor anderen en je wilt zó veel meer mensen bereiken.

 

Je ziet om je heen andere ondernemers succesvol hun bedrijf uitbouwen. Ze trekken de leukste klanten aan, hebben de meest lovende reviews en het lijkt bij ze allemaal zo moeiteloos te gaan. Ze zijn zielsgelukkig met hun bedrijf, en daardoor zielsgelukkig in hun leven.

 

Dit verlang jij ook!

❌  Je doet je best om zichtbaar te zijn maar het levert onvoldoende klanten op.

❌  Je mist een heldere positionering van waaruit je zelfverzekerd zichtbaar bent. Op dit moment schiet je met losse flodders en je mist focus en samenhang in het zichtbaar zijn.

❌  Je bent nu wel af en toe zichtbaar, maar dat is echt met vlagen. Logisch dat je geen continue stroom aan klanten krijgt.

❌  Je bent klaar met het toepassen van marketing trucjes en wil vanuit je authentieke zelf zichtbaar worden en zo de leukste klanten aantrekken. Alleen hoe je doe je dit precies?

 

Leer vandaag nog hoe je vanuit de juiste focus, zichtbaar wordt op jouw eigen voorwaarden. Om hierdoor de de leukste klanten aan te trekken. 

  
Het grote verschil tussen de succesvolle ondernemers en degene die hard moeten werken voor klanten is authentieke zichtbaarheid. Want zo laten de succesvolle ondernemers zich allemaal zien!

 

Alleen zichtbaar worden dat vind jij nog spannend toch? Omdat je niet weet wat je moet zeggen en hoe je het moet zeggen om de leukste klanten aan te trekken.

 

Ik snap dat heel goed. Ondanks dat ik meer dan 10 jaar ervaring heb in het opzetten van grote landelijke campagnes.

 

Is het zichtbaar worden met je eigen bedrijf ineens heel anders, je laat echt jezelf zien! En dus voelde ook ik me hierover onzeker, kreeg ik rode vlekken in m’n nek en klamme zweet handjes als ik dacht aan mezelf in de spotlight plaatsen.

 

Door de juiste focus in mijn bedrijf vond ik gelukkig het zelfvertrouwen om wél zichtbaar te worden en daarom trek ik nu de leukste klanten aan als een magneet. En dat gun ik jou ook!

 

In mijn gratis e-book verklap ik je precies waarop ik gefocust heb waardoor ik nu moeiteloos zichtbaar ben en alleen nog maar werk met klanten waar ik super blij van word.

 

Klanten die me naar waarde betalen, die me energie geven en waardoor ik rust ervaar in het ondernemen. Dat gun ik jou ook!

POSE-Fotostudio-Merel_Fotoshoot_DSC06778.jpg

‘Iedere dag dat jij zelf aan blijft klooien, verspil je een dag van je droomleven’

Het is tijd voor actie

Na het lezen van mijn e-book weet jij:

✅ Welke nummer 1 actie je NU te doen hebt om direct meer focus in je bedrijf aan te brengen.

✅ Hoe je klanten gaat aantrekken die alleen nog maar met jou willen werken

✅ Hoe jij je eigen unieke positie in de markt claimt, zodat de klanten niet meer om je heen kunnen.

✅ Wat het verschil is tussen marketing, sales & branding en hoe je deze alle 3 voor je kunt laten werken.

 

Wanneer jij volledig zichtbaar bent met je bedrijf dan: klopt je positionering, focus je je volledig op één ideale klant, zet je een authentiek merk neer & verkoop je vanuit verbinding. 

Zodat je niet alleen de leukste klanten aan gaat trekken, maar ook tijd overhoudt om te besteden aan je gezin. Want dat is toch waarom je ondernemer ben geworden? Die vrijheid zoeken we allemaal en is ook echt voor jou mogelijk.

 

Mits je natuurlijk de juiste focus hebt.

De focus van je bedrijf moet echt goed staan om van daaruit zelfverzekerd zichtbaar te worden en de leukste klanten aan te trekken. En het is niet meer dan logisch dat je hierbij hulp zoekt. Omdat jij dit nu al inziet ben je alweer 10 stappen voor op je concurrenten, lekker bezig dus!

 

Wil jij nu direct met focus aan de slag om de leukste klanten aan te trekken?

Download dan hier mijn gratis ebook

PHOTO-2021-04-07-16-14-28.jpg

‘Merel is jouw cheerleader die je stimuleert om keuzes te maken, die je in een actiemodus zet en die er zo voor zorgt dat jouw organisatie gaat groeien. Met haar hulp konden we op een gestructureerde manier zichtbaar worden en onze ideale klant bereiken ipv richting hen met losse flossers te schieten’

Sanne Nout
Mominc.

Wendy-van-Aal-branding-fotograaf-Rotterdam-web-32-683x1024.jpg

'Wat een heerlijke energie gaf Merel mij bij elke meeting. Ik had al wel eerder over dingen als mijn why en mijn doelgroep nagedacht, maar dit bleef hiervoor altijd een grote puzzel. Door de juiste vragen wist Merel mijn chaotische gedachtes op een rij te zetten en helderheid te creëren in mijn positionering. Ik kreeg daardoor de juiste focus op welke acties er nu nodig zijn om zichtbaar te worden met mijn bedrijf. Super waardevol!’

Wendy van Aal
Brandingfotograaf

Liset-24-1200x1800.jpg

 ‘Ik schoot voor m’n gevoel met losse flodders, ik had geen duidelijke en heldere positionering. Door jouw hulp stroomt het weer en ervaar ik nu zoveel rust en vertrouwen in mijn bedrijf.  Daar ben ik je enorm dankbaar voor!' 

Liset Schuitert
Zelfliefdecoach

‘Bouw jij een luchtkasteel zonder fundering? Ik zorg voor een sterke basis zodat je van daaruit zelfverzekerd zichtbaar wordt ’

Hi, ik ben Merel!

Ik ben 33 jaar, woon in Rotterdam samen met mijn man en 2 dochters en ik maak mensen blij!

 

Dit doe ik door mijn enthousiasme, positieve energie maar vooral door mijn kennis over het laten groeien van bedrijven door middel van een boodschap die raakt.

Ik leer vrouwelijke ondernemers met een omzet van

<€ 50.000,- om zelfverzekerd zichtbaar te worden met hun gehele business. We ontwikkelen samen een authentieke ijzersterke boodschap voor je waardoor je ideale klanten aantrekken als een magneet en zo de omzet laat stijgen.

 

Ik geloof erin dat als jij authentiek zichtbaar wordt dat je daardoor alleen nog maar de leukste klanten aantrekt. En daarvan wordt het ondernemen zoveel leuker en makkelijker.

Alleen dat echt durven kiezen voor één ideale klant en je boodschap hier volledig op inrichten, dat vinden veel ondernemers heel moeilijk en spannend. En juist omdat ze dit niet doen, blijven ze steken op een mwamwa omzet waar ze niet blij van worden.

Super zonde, want jij bent je bedrijf niet voor niets gestart, jij wilt anderen helpen en daarmee ook nog een leuk salaris verdienen. En met mijn hulp is dit ook voor jou mogelijk. 

Ik kijk ernaar uit om jou te helpen om zichtbaar te worden!

 

Ontdek direct wat ik voor je kan doen in mijn e-book! Ik kijk ernaar uit om jou te helpen om zichtbaar te worden en te helpen aan de leukste klanten. 

VogelWit.png
POSE-Fotostudio-Merel_Fotoshoot_DSC06045.jpg
bottom of page